tiistai 27. heinäkuuta 2010

fireworks


Oltiimpa tassa lauantai-iltana raketteja kattomassa downtown Minneapolissa Hennan ja Jackien ja Pertun ja Ianin ja Stevenin ja muutaman muun joitten nimia en nyt millaan pysty muistamaan. Ne oli kuulkaas hienoja, ne raketit siis! Ei Suomi-tytto semmosta naa iha joka uusvuos. Oltiin semmosen joen varrella ja siita aika vieresta sillan paalta niita ammuttiin.
Siella oli myos siisti Target-kuoro. Meno oli ihan mieleton.
Ku fireworksit oli ohi otettii viela hienoja kuvia sielta keskustasta. Ne korkeet rakennukset ja valot ja kaikki on tosi cooleja aina iltasin. Vois menna sinne ja koko yon vaa ihastella ja kuvailla. Mutta siella on pelottavia mustia miehia ni ei uskalla.


Sunnuntaina mentiin seurojen jalkeen Hendrickssoneille syomaan ja hengailtiin siella paiva. On kiva aina naha kaikkien koteja taalla ja tutustua perheisiin. Siella oli pojat tehny hyvat ruuat, oli tuoretta maissia ja lihaa ja papuja ja jaateloa ja popia.

Derek haki mut ja Hennan ja Pertun jossai vaiheessa, kaytiin ostamassa suomalaisittain vaha vuorikastetta ja ajettiin jonnekki, en muista minne :D Nahtiin kahvilassa joitain ihmisia ja sitte kaytii vaha keinumassa ja kuivumassa jollain kampalla. Sitte ajettii Subiin ja sitte syotiin ja jatkettiin matkaa Rockfordiin. Hapsit oli jonku perheen pihalla ja oli nuotiot ja kaikki. Itella meni loppuilta vahan ohi ku iski mahatauti ja oli pikkusen veto pois.
Yon tyhjentelin mahalaukkua ja eilisen nukuin ja nyt oon taas elamani kunnossa. Kai sita pitaa lahtea taas jonnekki pain kohta puoliin.
Semmssii

2 kommenttia:

  1. ooo anna sä oot alkanu taas kirjottelee:D kuulostaa niin hyvältä!toivoisin et itekki olis vielä usassa:) kauan sulla on vielä aikaa jälel?

    VastaaPoista
  2. joo nyt ku taas paassy koneen aaree vaha useemmi ni pystyy kirjottaa :D
    ei pelkasata kuulosta hyvalta, taalla on niin siistia!
    viela reilu 3vkoa :)

    VastaaPoista