tiistai 3. elokuuta 2010

viime viikolta



Viime viikolla ei tapahtunu mitaan kovin erikoista. Kaytiin yks paiva tyttojen kans shoppailemassa ja rahaa meni taas enemman ku kestaa ajatella. Mutta ei sita tarvikkaan aatella, kerran me taalla ollaan ni antaa rahan palaa! :) Matkalaukku pitais viela ainaki ostaa koska pitaa alkaa vaha suunitella miten tuon itteni kaikkien naitten kamojen kans Suomeen. Eikohan ne kolmeen matkalaukkuun mahu. Parempi ois.
Vaha meinas olla myrskyn poikasta yks ilta ku outlet-myymaloissa kierrrettiin. Yhtakki tuli ihan pimeeta ja vetta sato ettei eteensa nahny. Mutta talla kertaa se ei vissii tehny oikee mitaan tuhoa.

Muutamana paivana poljin yhteensa n 30 kilsaa. Edes takas meijan ja Lohen valia ja sitte viela jarvi ympari. Taalla on mukava vaan ajella ja kattoa erilaisia taloja ja veneita rannassa ja ettia uusia reitteja.
Applebee's oli suosittu paikka ja kaytiin siella kahtena iltana perakkain. Ekalla kerralla matkalla sinne meinattiin ajaa muutamaan kertaan kunnon kolari ja oltii aika helpottuneita ku paastiin hengissa kananugettejen aareen. Toisilla pojilla ei ollu ihan nii hyva tuuri, ne ajo motskarilla ja autolla kolarin. Naytti pahalta ku oli paljo poliisiautoja ja paloauto ja ambulanssi mutta kaikki kuitenki selvis ilman suurempia vammoja, paitsi menopelit.

Toisella kerralla vietettii Applebee'ssa muutaman suomityton vikaa iltaa. Outoa etta kesa alkaa olla jo ohi ja porukka alkaa haippasemaan taalta! onneks meilla on viela reilu 2 vkoa jaljella :)

Lauantaina oltii haissa vaikka en haaparia tuntenukkaan, muutaman kerran morsiamen kans jutellu mutta nimea en silti muista :D Mutta oli suloset haat ja haapari oli kovin rakastunut. Mutta edelleenki ei naa haat taalla suomalaisten haita voita, ei sitte millaan.

Lauantai-iltana mentii sitte hapseille. Sen perheen koti jossa hapsit oli, on aivan ihanalla paikalla! Niin hienot nakoalat etta! Ja aurinko laski ihanasti ja mentiin sita Iidan kanssa ihailemaan. Muutaman kuvanki sain.


Keilaamassa kaytiin kans yks ilta. Oli ihan mukavaa pitkasta aikaa vaikka kovin monta tayskaatoa en kylla saanu. Yhen kuitenki :) Mutta tutustuttiin taas uusiin suomalaisiinki jotka kylla sitte lahti seuraavana paivana Coloradoon ja Californiaan yms. Oltais mahuttu kyytiin ja vaha mietittiinki etta oltais lahetty mukaan mutta sit piti ottaa jarki kateen ja siirtaa reissu jollekki toiselle kesalle. Ois ollu nattia lahtea tyttojen kanssa reissuun.
Tanaa on tosi lammin paiva ja yritettii taas saaha vaha varia pintaan. Ei nimittain kehtaa menna valkosena Suomeen. Pitaa vaha yrittaa nayttaa silta etta on ollu ulkomailla. Mutta kyllahan sen huomaa sitte ainaki tasta vahan kankeesta suomenkielesta ja loistavasta enkusta :)

2 kommenttia:

  1. oijoi, ihanalta kuulostaa ja näyttää taas ! en jaksais enää oottaa että tuutte takas ... onneks siihe ei mee enää kauaa. sitte järjestetään teidän tervetuliasbailut ja saatte kertoo kaiken mitä siellä on tapahtunu ü

    VastaaPoista
  2. joo taalla on ihanaa! :)
    mutta ootan kylla jo niita tervetuliaisbailuja ja teijan nakemista ja suomi-elamaa :)

    VastaaPoista