tiistai 17. elokuuta 2010

viimisia paivia


Yks ilta kaytiin vaha Big Lakea kuvailemassa ja kiertamassa. Kaveltiin Subilta rannalle ja takas ja sielta sitte Wal Martiin tietenki tekemaan mielettomia loytoja :)

Mall of Americassa vierahti yks paiva ja tein kaikkia pakollisia ostoksia kuten Minnesota-hupparin ja I <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinIs1l6iAMN2gmvtUVU9Fdj78LzRh6U87fkEqaLr-EQkhIfIxCaLDy_By12AOGmKTTjHai24xW_Hk0d13AWBVeJAc0pm1g3w_UHh2GBtdIIK0xcKpGxHx-Q_kus275issEOudAQQKOosXJ/s1600/IMG_7322%5B1%5D">
Sarah, niitten pojat, Henna ja mina kierrettiin yks paiva caragesaleja lapi ja tehtiin ihania loytoja vauvankengista poytakalustoon, joka saatiin mahtumaan autoon monen yrityksen jalkeen. Ja aika hyva suoritus, 7 henkea, 5 tuolia ja poyta+ kaikki muut ostokset. Henna istu loppumatkan perakontissa ja piti peraluukkua kiinni etta saatiin kaikki kuskattua Sarahin kotiin. Kaytiin myos ajelemassa Minnetonkan rannalla kattomassa mielettomia linnoja, missa rikkaat ihmiset asuua. Ne oli ihan uskomattomia, isot muurit, puutarhat, valtavat talot, talonhoitajien kodit ja tietenki valkonen mersu oven eessa.



Muutama kunnon myrsky sattu talle viikolle, kerran oltiin WalMartin varastossa tornadoa piilossa. Ajaminen oli valilla vahan vaikeeta ku kuski ei meinannu tieta naha. Mutta salamat on tosi hienoja ja niita jaksais kattoa vaikka kuinka kauan!
Eilen jarjestettiin meijan perheille Suomi-illallinen ja tehtiin kermaperunoita, jauhelihapihveja, salaattia ja mansikkasoppaa jalkkariks. Meita vaha jannitti mita tulee, kaikki meni vahan veikkaukseks ku mitat ja raaka-aineet on erilaisia ku Suomessa. Melkeen kaikki kuitenki onnistu hyvin ja varsinki taa mun perhe oli haltioissaan ku sai suomalaista ruokaa. Chloe sano etta vois vaikka muuttaa Suomeen jos nain hyvaa ruokaa saa :)




Huomenna vika paiva, oh no! Meilla on hapsit ja going away partyt taalla Lehtolalla. Pelottavaa hyvastella kaikki, mutta toisaalta odotan jo etta oon Suomessa. Joskus sitten takas tanne taas!




1 kommentti:

  1. Taa kone ei oikeen suostu ytheistyohon ja tunki valiin jotain soopaa

    VastaaPoista