sunnuntai 22. elokuuta 2010

home sweet home


Nyt on sitte kesa ohi! Oli mukava palata kotiin ihanan kesan jalkeen. Matka meni hyvin ilman minkaannakosta ongelmaa. Ollaanha me jo niin kokeneita matkustajia Hennan kans ;)Istuminen meinas vaa vaha puuduttaa, mutta matka meni oikeestaan aika nopeesti. Nyt pitaa vaha viela jetlagista toipua ja yrittaa saaha rytmia kohilleen.
Minnesotaan pitaa kylla lahtea viela kaymaan. Ja nyt lahteminen sinne olis paljon helpompaa ku siella on paljo tuttuja ja tietaa vaha paikoista ja kielestaki. Kesasta jai paljon muistoja ja kokemuksia. Oli ihana saada uusia suomalaisiaki kavereita ja niitten kanssa pystyy olla nyt sitte vaha useemmin tekemisissa ku amerikkalaisten. Pidetaan Amerikka-iltoja ja muistellaan kesaa :)

Nyt taitaa sitte blogin kirjottaminen jaada vahaks aikaa ainaki. Sitte ku seuraavalle reissulle lahen ni voisin jatkaa:) vai jatkanko? Lukiko tata ees kukaan? :D

ps. en nakojaan osaa käyttää äätä enkä öötä.

2 kommenttia:

  1. Oon minä ainaki lukenu!! :) Mukava, kun sai lukea, mitä se tytteli siellä puuhastelee! Eli jatka vaan, jos reissuja tulee - tai muutenkin.

    -tätsy

    VastaaPoista
  2. minä kanssa ihan fiiliksissä lukenu näitä juttuja! just kivaa :)

    VastaaPoista